Mijn naam is Jacqueline Demmers-IJlst.

Mijn interesse voor orthomoleculaire therapie ontstond toen ik zelf fibromyalgie (spierreuma) kreeg. De ziekte belemmerde mij erg in mijn zijn en beperkte mijn leven. Na het bepalen van mijn tekorten, ben ik aan de slag gegaan met voeding die voor mij heilzaam is en slikte ik er een paar supplementen bij. Ik voelde me al snel een stuk beter! Binnen een maand kon ik mijn pijnmedicatie afbouwen. Na 9 maanden was ik volledig hersteld en kon ik zelfs 5 km hardlopen. Ik was zo dankbaar en verwonderd dat slechts wat aanpassingen in voeding zo’n verschil kan maken voor je gezondheid. Dit wilde ik de hele wereld vertellen!

Naast mijn praktijk voor huidverbetering, Royal care, ben ik toen de HBO opleiding gaan volgen voor ‘Orthomoleculair therapeut’ en heb deze met succes afgerond. Het heeft mijn leven verrijkt. Als specialisatie heb ik diploma behaald voor ‘Orthomoleculair gewichtsconsulente’ en uiteraard ben ik in het bezit van diploma voor ‘Medische Basiskennis’. Toch ben ik nog steeds niet uitgeleerd, elk jaar volg ik de nodige studiedagen zodat mijn kennis up-to-date blijft.

Daarnaast houd ik van koken en gezellig met familie en vrienden eten, wandelen langs de Eem of langs het strand, pianospelen, sporten, het beleven van de seizoenen. Ook geniet ik ervan moeder te zijn van mijn zoon, David, die inmiddels studeert aan de HU in Utrecht. Samen met familie en vrienden het leven leven en genieten van de kleine dingen.

Als je goed voor jezelf zorgt,

kun je ook goed voor anderen zijn!

Jacqueline Demmers-IJlst